понеділок, 07 січня 2013 18:23

В "УДАРі" кажуть, що зарплати бюджетників влада спустила ще на виборах

В "УДАРі" кажуть, що зарплати бюджетників влада спустила ще на виборах
Фото: glavcom.ua

Владу впродовж 2012 року неодноразово попереджали про економічні загрози для України.

Про це розповів народний депутат від фракції "УДАР", заступник голови парламентського комітету з питань соціальної політики і праці Павло Розенко в ефірі "Ера-FM".

"Про невтішні економічні підсумки 2012 року експерти попереджали владу починаючи з лютого-березня, говорили, що Україна входить у непростий економічний час, що зовнішня кон'юнктура також буде несприятливою. На жаль, уряд нікого не хотів слухати, займався виборчою кампанією, витрачав ресурси на те, щоби забезпечити перемогу в певних округах певних народних депутатів, переважно від влади", - зазначив Розенко.

Політик пов'язав невиплати зарплат бюджетникам і пенсій із витратами на вибори.

"Отже, ресурси були розпорошені, й до закінчення року ми прийшли у дуже важкій ситуації: соціальні виплати, пенсії, стипендії, зарплати працівникам бюджетної сфери почали виплачуватися із значною затримкою, а іноді й зовсім не виплачувалися", - зазначив Розенко.

Зараз ви читаєте новину «В "УДАРі" кажуть, що зарплати бюджетників влада спустила ще на виборах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

29

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі