пʼятниця, 05 лютого 2016 14:33

В. о. директора "Електроважмаш" заявляє про рейдерське захоплення підприємства - ЗМІ

В. о. директора "Електроважмаш" заявляє про рейдерське захоплення підприємства - ЗМІ

Звільнений міністром економічного розвитку Айварасом Абромавичусом керівник Харківського "Електроважмашу" Володимир Глушаков намагається з допомогою рейдерських схем повернути собі посаду.

Про це заявив в.о. директора заводу "Електроважмаш" Дмитро Костюк, пише "Є".

Зокрема, за його словами, Глушаков через Печерський районний суд намагається поновитися на посаді.

"Судова інстанція повністю задовольнила позов, але Міністерство подало апеляцію, у зв'язку з чим судове рішення не має на даний момент законної сили. Тим не менш, екс-керівник повернувся до роботи на підприємстві – 19 січня у супроводі озброєної охорони підрозділу "Титан" і людей у камуфляжі та із спецзасобами з охоронно-консалтингової компанії "Борисфен" з Дніпропетровська він зайняв свій колишній кабінет і отримав доступ до печатки підприємства та фінансової документації", - заявив Костюк.

"Володимир Глушаков, не чекаючи остаточних рішень вищої судової інстанції, оголосив себе директором. А 28 січня, користуючись моєю відсутністю, Глушаков оголосив на селекторній нараді, що він поновлений на посаді рішенням Печерського суду та є законним керівником", - повідомив Костюк.

На його думку, ситуація така, що вимагає втручання вищого керівництва держави. Юристи стратегічно важливого для країни підприємства вже подали заяви в облуправління СБУ, ГПУ та інші інстанції про захоплення підприємства екс-директором.

"На сьогодні ситуація на заводі дуже складна, оскільки своїми протиправними діями Глушаков зробив неможливою нормальну роботу одного з найбільших державних підприємств України. Під загрозою опинилася не лише виплата заробітної плати, через плутанину з підписами в держреєстрі, але й існування п'яти тисяч робочих місць. В усіх співробітників є сім'ї, діти, і їх доля виявилася під загрозою через рейдерські схеми колишнього керівника", - наголосив Костюк.

Зараз ви читаєте новину «В. о. директора "Електроважмаш" заявляє про рейдерське захоплення підприємства - ЗМІ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі