Ексклюзиви
вівторок, 25 жовтня 2011 15:25

Університету "регіонала" дають 60 мільйонів з бюджету

Університету "регіонала" дають 60 мільйонів з бюджету

Національний університет податкової служби, ректором якого є депутат-"регіонал" Петро Мельник, отримає з держбюджету близько 60 млн грн на ремонт гуртожитків до Євро-2012.

Про це повідомляє "Вісник державних закупівель", пише портал "Дело".

Виходячи з інформації, 58 млн грн бюджетних коштів буде направлено на будівництво двох гуртожитків по 500 місць на території університету в місті Ірпінь під Києвом.

Разпорядником коштів є Національне агентство з питань підготовки та проведення в Україні фінальної частини чемпіонату Європи 2012 року з футболу.

Як зазначено в пояснювальних документах, гроші з державної скарбниці виділяються у зв'язку з необхідністю прийняти і розмістити в Києві та Київській області велику кількість туристів в ході Чемпіонату Європи з футболу в 2012 році.

Учасником в переговорах з питання будівництва гуртожитків виступає одна компанія - ДП "Підприємство з реконструкції та будівництва майнового комплексу Національного університету ДПС України".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Янукович-молодший виграв у Ахметова перший державний тендер

Раніше повідомлялb, що Нацагентство з питань підготовки та проведення в Україні "Євро 2012" виділив 187 млн грн на реконструкцію спорткомплексу університету податкової служби з будівництвом фізкультурно-реабілітаційного центру з басейном.

Спорткомплекс буде використовуватися УЄФА як тренувальний центр для проведення чемпіонату Європи з футболу 2012 року.

Таким чином, загальна сума коштів, які були виділені цього року з держбюджету на підготовку університету до Євро-2012, становить близько 250 млн грн.

Зараз ви читаєте новину «Університету "регіонала" дають 60 мільйонів з бюджету». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути