четвер, 16 червня 2011 10:14

Український оборонний завод-гігант хочуть збанкрутити - ЗМІ

Український оборонний завод-гігант хочуть збанкрутити - ЗМІ

Харківський завод імені Малишева, який є оборонним гігантом, можуть збанкрутувати колеги зі Львова.

Наприкінці весни процедуру банкрутства підприємства почав ДП "Львівський бронетанковий-ремонтний завод", пише газета "Сегодня".

Цю інформацію підтвердили в Господарському суді Харківської області. Обласні чиновники впевнені, що до банкрутства справа не дійде, два підприємства домовляться. Позов про визнання заводу ім. Малишева банкрутом Львівський БТРЗ направив до Господарського суду Харківської області ще в кінці квітня. А вже на початку травня було порушено справу про банкрутство підприємства.

"Останнє засідання було 15 червня. Сума позову не вказана, оскільки предметом позову є визнання заводу імені Малишева банкрутом", - розповіли в інформаційному центрі Господарського суду.

На львівському підприємстві інформацію про подачу позову не підтвердили, але і не спростували.

"Ми дійсно співпрацюємо з заводом імені Малишева, але не є постачальником продукції для цього підприємства", - повідомила заступник генерального директора Львівського БТРЗ, але говорити про позов відмовилася.

Можливо, в ролі постачальника виступає саме завод ім. Малишева, який міг не виконати свої зобов'язання перед львів'янами - і в підсумку нарвався на позов.

Однак в обладміністрації запевняють: банкрутом державне підприємство при нашому законодавстві практично неможливо.

"Завод ім.Малишева та Львівський БТРЗ належать до одного відомства, тому, швидше за все, порозуміються", - впевнений заступник начальника обласного управління промисловості, транспорту і зв'язку Ігор Колот.

Зараз ви читаєте новину «Український оборонний завод-гігант хочуть збанкрутити - ЗМІ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі