неділя, 17 вересня 2017 21:10

Українець розповів, як дешево літати за кордон

Українець розповів, як дешево літати за кордон
Дешеві польоти за кордон - досвід українця. Фото:1001idea.info

Квиток за кордон може коштувати вдесятеро дешевше, ніж з України. Про це розповів Анатолій Кучер.

"Купувати дешеві квитки навчив син. Він вже десять років живе у Бельгії. Коли запросив нас у гості на народження доньки я проглянув ціни на авіаквитки з Києва і взявся за голову. Думав породам машину, щоб навідати рідних. Коли про свої плани розказав сину, той порадив їхати до Варшави, а там сідати на літак", - розповів Анатолій.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ryanair повернеться на український ринок 2018-го – Омелян

Найдешевший літак з Львівського аеропорту до Брюсселю коштує 6333 гривні. Але квитки на нього замовляють ледь не за рік. Анатолій придбав квиток з Вінниці до Варшави за 520 гри-вень. Звідти забронював квиток на найближчий літак. Звідти квиток до міста Шарлеруа кошту-вав 39 злотих, а це 279 гривень.

"Це дешеві лоукости, тому з собою можна брати лише ручну поклажу, вагою не більше 30 кіло-грамів. Від містечка до Брюсселю 50 кілометрів. Довелося потратитись ще на маршрутку, але це вдесятеро дешевше, ніж летіти з України", - додав чоловік.

Зараз ви читаєте новину «Українець розповів, як дешево літати за кордон». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі