четвер, 07 квітня 2011 10:52

Україна придивляється до венесуельської нафти

Україна придивляється до венесуельської нафти

Заступник міністра економіки України Василь Мармазов зустрівся з Надзвичайним і Повноважним Послом Венесуели в РФ та в Україні за  сумісництвом Уго Гарсія Ернандесом задля обговорення перспектив українсько-венесуельських відносин у торговельно-економічній та інвестиційних галузях.

Про це повідомляє прес-служба Мінекономіки.

"Двостороннє співробітництво в нафтогазовій галузі є особливо актуальним для нашої держави як з точки зору енергетичної безпеки, так і у зв'язку із необхідністю диверсифікації джерел та шляхів постачання енергоносіїв", - зазначив Мармазов.

"Під час зустрічі сторони дійшли згоди щодо необхідності удосконалення двосторонньої договірно-правової бази і домовились про прискорення процесу підготовки до підписання Угоди про торговельно-економічне співробітництво", - йдеться у повідомленні прес-служби.

Також було наголошено на необхідності розширення співробітництва у всіх галузях промисловості, зокрема в авіаційній, суднобудівній, машинобудівній, легкій, металургійній та хімічній.

Крім того, учасники зустрічі відзначили важливість розвитку ділових контактів.

Зараз ви читаєте новину «Україна придивляється до венесуельської нафти». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі