понеділок, 30 січня 2017 15:17

Україна потребує якісних аналітичних досліджень – голова ради Центру Разумкова

Україна потребує якісних аналітичних досліджень – голова ради Центру Разумкова
Фото: Уніан

Минулого року в центрі Разумкова виконали десятки досліджень, присвячених національній ідентичності, енергетиці та безпеці.

"У наш час, коли медійний простір заповнилося різними шоу, фейками й анонімними вкиданнями компромату, аналітичні центри залишаються острівцями раціональності та здорового глузду і, як і раніше, покликані відігравати велику роль у виробленні стратегії розвитку країни, особливо зараз, коли йде війна на Донбасі. А в українському суспільстві справді існує великий попит на якісну аналітичну продукцію", - говорить голова ради Центру Разумкова Микола Мартиненко.

Україна як ніколи, потребує якісних аналітичних досліджень.

Про це заявили в Центрі Разумкова, який входить до п'ятірки найкращих в світі аналітичних установ. Відповідний рейтинг оприлюднили дослідники з університету Пенсільванії.

Американські фахівці оцінили 90 установ Центральної та Східної Європи. Минулого року в центрі Разумкова виконали десятки досліджень, присвячених національній ідентичності, енергетиці та безпеці.

"Якість аналітики, яку роблять аналітичні центри, краща, ніж у багатьох політичних інституціях нашої держави. Основне, щоб ця продукція була потрібна для нашої влади, бо в нашій країні на сьогодні переважають популістичніші тенденції. Аналізувати, працювати за логічними висновками на довгострокову перспективу стало не модно", – цитує Миколу Мартиненка агентство "Крымские новости".

Зараз ви читаєте новину «Україна потребує якісних аналітичних досліджень – голова ради Центру Разумкова». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі