понеділок, 29 липня 2013 11:27

У Порошенка не отримували від росіян офіційного повідомлення про "шоколадну" заборону

У Порошенка не отримували від росіян офіційного повідомлення про "шоколадну" заборону
Фото: photo.i.ua

Корпорація "Рошен" на даний момент не отримала офіційного повідомлення Російської санітарної служби про заборону поставок кондитерської продукції в Російську Федерацію.

Про це повідомила прес-службі "Рошен".

Нагадаємо, глава Росспоживнагляду, головний державний санітарний лікар РФ Геннадій Онищенко заявив про заборону на поставки до Росії продукції "Рошен".

"Рошен" є одним з найбільших в Україні виробників кондитерських виробів. Включає в себе Київську, Маріупольську, Кременчуцьку і дві Вінницькі кондитерські фабрики, масломолочний комбінат "Бершадьмолоко", Літинський племзавод, а також Липецьку фабрику "Рошен" (РФ) і Клайпедську кондитерську фабрику (Литва).

Корпорація виробляє до 200 видів кондитерських виробів: шоколадні та желейні цукерки, карамель, шоколад, печиво, вафлі, бісквітні рулети і торти. Загальний обсяг виробництва продукції досягає 410 тис. тонн на рік.

/media/video/509116/1_509116.mp4

Зараз ви читаєте новину «У Порошенка не отримували від росіян офіційного повідомлення про "шоколадну" заборону». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

11

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі