пʼятниця, 15 квітня 2011 15:43

У НБУ обіцяють "без зривів" почати виплати вкладникам Родовід Банку

У НБУ обіцяють "без зривів" почати виплати вкладникам Родовід Банку

Виплати вкладникам підконтрольного уряду проблемного Родовід Банку через Державний ощадний банк України (Ощадбанк, обидва Київ) планується почати з 23 квітня.

Про це повідомив заступник глави Національного банку України (НБУ) Ігор Соркін.

"Плануємо вже 20 квітня розпочати реєстрацію ... З 23 числа плануємо розпочати виплати", - сказав він журналістам під час Міжнародного інвестиційного форуму "Ялтинські ділові зустрічі".

"Жодних зривів не буде", - підкреслив він.

Заступник голови НБУ також повідомив, що монетизація відповідних облігацій внутрішньої державної позики буде проводитися в міру необхідності.

Кажучи про перспективи Родовід Банку після переведення його зобов'язань в Ощадбанк, Соркін повідомив про плани зміни керівництва кредитно-фінансової установи і переведення його діяльності в режим "поганого банку" для державних фінустанов.

"Він не буде "поганим банком" для всіх банків, які мають погані активи ... Ті активи (держбанків. - ред.), з якими не зможуть впоратися, - по них будуть прийматися рішення щодо переводу", - пояснив він схему роботи банку.

Зараз ви читаєте новину «У НБУ обіцяють "без зривів" почати виплати вкладникам Родовід Банку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі