понеділок, 14 квітня 2014 16:48

У МВФ заявили, що задоволені прогресом України

У МВФ заявили, що задоволені прогресом України
У МВФ заявили, що задоволені прогресом України. Фото: Reuters

Директор-розпорядник Міжнародного валютного фонду (МВФ) Крістін Лагард відзначила значний прогрес у виконанні українською владою попередніх заходів відповідно до узгодженого плану.

Про це вона заявила під час зустрічі з головою Національного банку України (НБУ) Степаном Кубівим, міністром фінансів Олександром Шлапаком та міністром економічного розвитку і торгівлі Павлом Шереметою, передає прес-служба НБУ.

Лагард висловила впевненість, що Рада директорів МВФ протягом найближчих 2 – 3 тижнів затвердить непросту, але амбіційну програму співпраці. Крістін Лагард додала, що головною метою підтримки МВФ є допомога нашій державі в подоланні наявних труднощів, щоб Україна могла стати фінансово самостійною і згодом могла б розвиватися без допомоги ззовні.

Нагадаємо, з 10 до 14 квітня українська делегація на чолі з Кубівим перебуває на щорічних зборах МВФ та Світового банку у Вашингтоні.

За словами Кубіва, кредит МВФ може посприяти стабілізації курсу гривні.

Зараз ви читаєте новину «У МВФ заявили, що задоволені прогресом України». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі