Ексклюзиви
пʼятниця, 13 липня 2012 16:17

У масовці за день зйомок можна заробити до 300 грн

У масовці за день зйомок можна заробити до 300 грн
фото: mk.ru

Акторів масових сцен набирають працювати у різні телепрограми, реклами, кліпи, кіно, концерти. За день зйомок можна заробити 50 - 300 гривень. На таку роботу беруть всіх бажаючих. Головна вимога - приємна зовнішність, пристойний одяг і вік. Про це Gazeta.ua розповів директор столичного агентства massovka.com.ua Володимир Крижевський.

"Люди просто приходять, сідають на стільчики, ляскають у долоні і дивляться програму. Туди приходять відпочивати: там концерт, зірки, купа молоді. Прийшов подивився якийсь "Камеді клаб" і за це ще й гроші отримав", - розповів Володимир Крижевський.

За словами Володимира, зазвичай, у масовках працюють студенти. Людей наймають спеціально для того, щоб створити ілюзію, видимість чогось. У масовці можуть працювати люди від 18 до 70 років. Проте, вимоги роботодавця можуть змінюватися залежно від проекту. Окремих учасників масових сцен називають статистами.

"У розважальних ток-шоу, на концертах із зірками люди отримують 50 - 100 гривень. Платимо за зміну - це 12 годин. У епізоді фільму, наприклад, це десь постояти за спиною у актора, платять більше - 250 - 300 гривень", - додав він.

Зараз ви читаєте новину «У масовці за день зйомок можна заробити до 300 грн». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути