Ексклюзиви
вівторок, 16 жовтня 2018 21:10

Термальні джерела, катання на лижах: курорти визначилися з цінами на новорічні свята

Термальні джерела, катання на лижах: курорти визначилися з цінами на новорічні свята
На популярних курортах українцям пропонують знижки на відпочинок під час новорічних свят. Щоправда бронювати тури потрібно заздалегідь. Фото: vikna.if.ua

Відпочинок 5 днів у Буковелі для однієї людини у новорічні свята коштує 4-5 тис. грн. У ціну не входить харчування.

Новий рік в Ужгороді з купанням в термальних джерелах можна замовити за 2,4 тис. грн. Триденну подорож по Закарпаттю - 3,1 тис. грн, пише Сегодня.

Знижки при ранньому бронюванні діють за кордоном. Тижневий відпочинок на гірськолижному курорті Банско в Болгарії коштує 11,2 тис. грн ($400) для однієї людини. До тарифу входять сніданки, дорога на автобусі туди-назад і проживання в 4-зірковому готелі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Назвали 5 найкращих лікувальних курортів України:

Різдво в польському Закопане обійдеться 7,7 тис. грн ($275).

Бронюють тури у Фінляндію, щоб відвідати резиденцію Діда Мороза. Тиждень відпочинку з перельотом, проживанням та сніданками коштує 20,2 тис. грн ($718).

"Зараз чудовий час купувати квитки на авіа. Хоча акційні пропозиції на різдвяні та новорічні дати бувають рідко, зараз ще є з чого вибрати по датах і часу вильоту", - каже менеджер столичного туроператора Владислав Кіфарук.

Узимку традиційно подешевшає відпочинок у теплих країнах. Тиждень у Єгипті по системі "все включено" на новорічні свята коштуватиме 12,6 тис. грн ($ 450). За тиждень на Шрі-Ланці доведеться викласти 19,6-22,4 тис. грн ($700-800) у скромному готелі зі сніданками. За 10-12 ночей в Таїланді потрібно віддати щонайменше 22,4 тис. грн ($800), у В'єтнамі - 16,8 тис. грн ($600).

Є варіант поїхати в Ізраїль на Різдвяну літургію у Віфлеємі за 12,8 тис. грн (400 євро) без перельоту.

В Україні Міністерство економічного розвитку та торгівлі планово перевірятиме туристичний бізнес. 19 вересня уряд ввів чіткі критерії оцінювання ступеня ризиків від туроператорської діяльності, що підлягає ліцензуванню. Періодичність перевірок туроператорів залежить від виду туроператорської діяльності. Йдеться про виїзний, в'їзний і внутрішній туризм. Найвищий ступінь ризику має виїзний туризм.

Зараз ви читаєте новину «Термальні джерела, катання на лижах: курорти визначилися з цінами на новорічні свята». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути