четвер, 26 березня 2020 10:24

Таксисти готові брати оплату медичними масками

Таксисти готові брати оплату медичними масками
Таксисти готові брати оплату медичними масками. Фото: pixabay.com

Голова профспілки таксистів України Василь Попик не виключив того, що водії служби братимуть плату за проїзд засобами індивідуального захисту.

Про це він сказав, коментуючи для "Сегодня" відео із соцмереж, де таксист бере плату респіраторами.

"Обліку таких можливих бартерних операцій ми не ведемо. Але такий бартер справді можливий. Чому б і ні? Адже маски - в дефіциті, антисептики теж", — уточнив він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Києві розбився автомобіль служби таксі: відео з місця смертельної ДТП

Таку ж думку висловили й деякі водії, підкресливши, що такого бартеру їм поки що ніхто не пропонував. Але, якщо такі пропозиції будуть, вони від них, цілком імовірно, не відмовляться. Бо застати антисептики, медичні маски або респіратори в аптеках дуже складно.

Станом на 25 березня, в Києві, Чернівцях, Тернополі, Львові, Дніпрі, Черкасах, Ужгороді, Луцьку, Одесі громадським транспортом можуть користуватися тільки працівники лікарень, поліції, аптек, продуктових магазинів, стратегічних підприємств і служб із надзвичайних ситуацій за наявності посвідчення.

Зараз ви читаєте новину «Таксисти готові брати оплату медичними масками». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі