вівторок, 24 листопада 2020 21:10

Шукаю віддалену роботу: топ-5 креативних вакансій листопада

Шукаю віддалену роботу: топ-5 креативних вакансій листопада
Працювати віддалено пропонують у сферах дизайну, пошиття одягу та PR. Фото: unsplash

Тим, хто не хоче працювати в офісі, пропонують вакансії ретушерів, швачок і відеодизайнерів.

Добірку листопадових пропозицій для віддаленої роботи підготували аналітики robota.ua.

Дизайнер-ретушер для випускних альбомів в Bephoto

У фотостудію шукають фахівця. Потрібні кандидати, які володіють Adobe Photoshop та Adobe Lightroom, з досвідом роботи від 3 років. Очікується, що претендент матиме досвід верстки або створення фотоальбомів. Серед завдань для нового працівника: ретуш фотографій, макетування фотокниги; коригування недоліків пластикою; робота з шарами ; спілкування з замовником online.

Швачка в Hidemont

Шкіряна майстерня шукає швачок на віддалену роботу. В обов'язки входитиме: якісний відшив виробів зі шкіри (в основному дрібні вироби, наприклад, гаманці); відшив виробів з дотриманням технологічних вимог; дотримання термінів виробництва. Для роботи важливі: уважність, відповідальність і досвід роботи зі шкірою.

Ретушер в Kasta

Найбільший модний маркетплейс одягу, взуття та аксесуарів в Україні, запрошує на роботу фахівця. Вимоги до кваліфікації: обробка студійних фотографій для розміщення на сайті. Професійні компетенції: досвід роботи ретушером від 2 років; робота в інтернет-магазинах, потокова обробка каталогів і лукбуків; відмінні знання Adobe; вміння працювати у швидкому темпі; врівноваженість і стресостійкість; позитивний настрій та оптимізм; вміння працювати в команді.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як правильно звільнитися з роботи: дали 5 порад

Відеодизайнер

SMM-агентство з офісами в Києві і Лондоні шукає працівника. Що потрібно робити: створювати промо-матеріали, рекламні ролики; працювати з відеоконтентом, монтаж та обробка відео; брати участь в обговоренні ідей для промо-відео. Необхідні навички: досвід створення відеороликів; знання програм пакета Adobe (After Effects, Premiere Pro, Photoshop, Illustrator); вміння працювати в команді; наявність портфоліо motion роликів і готовність виконати тестове завдання (оплачуване); добре знання композиції, знання теорії кольору, почуття прекрасного.

PR-менеджер в Alanterz

Онлайн-магазину з продажу брендового одягу потрібен відповідальний, комунікабельний, виконавчий івент/pr/smm-менеджер. Вимоги до кандидата: досвід у сфері організації заходів і фотосесій; досвід у сфері медіа буде перевагою (телебачення, вечірки, шоу); навички копірайтингу; грамотна мова, ведення листування, організація зустрічей. Посадові обов'язки: планування та проведення заходів; smm-менеджер: ведення соцмереж бренду (Instagram, Telegram); планування та супровід фотосесій; співпраця з інфлюенсерами, виконання доручень керівника.

Періодично кандидатам на співбесідах ставлять дискримінаційні, особисті та образливі запитання. Насправді вони заборонені законодавством і за них можна притягнути до відповідальності.

Зараз ви читаєте новину «Шукаю віддалену роботу: топ-5 креативних вакансій листопада». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі