четвер, 24 червня 2021 21:10

Шукаю роботу: назвали вакансії з найвищими зарплатами

Шукаю роботу: назвали вакансії з найвищими зарплатами
Роботодавці готові платити високу заробітну плату кандидатам з досвідом та вищою освітою. Фото: pixabay.com

У червні на сайтах пошуку роботи активно почали з'являтися вакансії із пропозиціями заробітної плати від 75 тис. грн у місяць.

Спеціалістам обіцяють офіційне працевлаштування, житло та власний автомобіль на період роботи. Що входить в обов'язки та які вимоги висувають до кандидатів, пише The Point.

Директор з маркетингу в Motormart (Дніпро)

В команду потрібен спеціаліст з досвідом роботи на аналогічній посаді від трьох років, вищою освітою; з високим рівнем самоорганізації. Роботодавець пропонує 100 тис. грн зарплати, офіційне працевлаштування з соціальним пакетом, можливості для розвитку професійних і особистісних компетенцій.

Операційний директор (Київ)

Американська торгова компанія шукає кандидатів з аналогічним досвідом роботи 5-10 років. Потрібна людина, яка здатна співпрацювати з різними організаційними культурами та відділами, може управляти декількома проєктами одночасно, вільно володіє англійською. Компанія пропонує 120 тис. грн заробітну плату, соцпакет.

Фінансовий директор (з функцією генерального директора)

Також компанії потрібен фінансовий директор. Це людина з економічною освітою, досвідом роботи від 7 років, знанням місцевих податкових вимог і вимог до звітності. Пропонується заробітна плата у розмірі 160 тис. грн.

Директор виробництва (Харків)

М'ясокомбінат шукає фахівця з досвідом роботи директором на м'ясному підприємстві від трьох років, навичками роботи з 1С, "Бітрікс", знанням технологій забою, обвалювання, виробництва ковбасної продукції. Компанія пропонує офіційне працевлаштування та зарплату в межах 50 -100 тис. грн, житло.

Комерційний директор в Irosteecon LLC (Одеса)

Компанія, яка працює у сфері важкого машинобудування, шукає людину з управлінським досвідом роботи у виробничих, експортноорієнтованих компаніях від двох років, досвідом продажів в Україні, досвідом роботи на ринку США або Євросоюзу. Знання англійської мови не нижче Advanced. Обіцяють зарплату у розмірі 100 тис. грн.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кому пропонують найбільше роботи

Директор мережі магазинів

Потрібен фахівець з обов'язковим досвідом роботи в рітейлі від двох років, вмінням використовувати взаємозв'язок комерційного напряму, маркетингу, логістики та інших функцій для досягнення показників у продажах в командній роботі. Бажано мати власний автомобіль. Вартість палива компенсують. Обіцяють офіційне працевлаштування, підпорядкованість виконавчому директору, зарплату 75 -130 тис. грн.

IT-директор (CIO) (Київ)

Міжнародна фармацевтична компанія шукає спеціаліста з вищою профільною освітою, досвідом роботи на аналогічній посаді від трьох років, знанням сучасних IT-технологій та продуктів. Потрібне знання англійської на рівні, достатньому для участі в переговорах з іноземними колегами. Обіцяють заробітну плату від 100 тис. грн, офіційне оформлення, корпоративний автомобіль. Випробувальний термін – 6 місяців.

У травні більшість роботодавців готові були платити 11-15 тис. грн. Водночас більшість кандидатів згодні були отримувати зарплату у межах 8-13 тис. грн.

За вакансіями середня зарплата у травні досягла 11,7 тис. грн. За резюме її розмір склав 12 тис. грн, свідчать дані Прозора Робота.

Зараз ви читаєте новину «Шукаю роботу: назвали вакансії з найвищими зарплатами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі