пʼятниця, 31 серпня 2007 11:05

Скільки заробив Ахметов у 2006 році

Скільки заробив Ахметов у 2006 році
Ринат Ахметов, власник 90% найбільшої української керуючої компанії "Систем Кепітал Менеджмент" (СКМ, Донецьк), у 2006 році отримав доходи з основним місцем роботи 1,515 млн грн, а в інших місцях - 856,798 млн грн. Такі дані оприлюднила "Газета по-київськи" з посиланням на дані податкової декларації бізнесмена.

Як зазначає газета, вона надіслала більш як 20 політикам запити про зміст їх податкової декларації, проте з них погодився оприлюднити свої доходи тільки Р. Ахметов.

Згідно декларації, власник СКМ сплатив у 2006 році 99,111 млн грн податків.

ЗАТ "Систем Кепітал Менеджмент" - найбільша компанія України, що володіє й керує активами в гірничо-металургійній, енергетичній, телекомунікаційній, банківській, страховій, медіа-, ритейле- й інших галузях і сферах економіки.

Компанія, зокрема, є акціонером металургійного комбінату "Азовсталь", Єнакієвського металургійного заводу, Харцизького трубного заводу, Авдєєвського коксохімічного заводу, Центрального й Північного гірничо-збагачувальних комбінатів.

Ахметову належить 90% акцій ЗАТ СКМ, а власником ще 10% є його дружина.

Офіційний курс на 31 серпня - 5,05 грн/$1.

Ахметов очолює список найбагатших людей України, повідомляє Интерфакс.

Зараз ви читаєте новину «Скільки заробив Ахметов у 2006 році». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі