вівторок, 13 лютого 2018 17:49

Скільки можна зекономити на сезонних розпродажах

Скільки можна зекономити на сезонних розпродажах
За словами експертів, знижки до 50, 60-70% цілком реальні. Фото: Бізнес ідеї

В Україні у магазинах і навіть ринках оголосили про знижки. Розпродають зимову колекцію.

Так, на Столичному ринку почався розпродаж зимових речей. Кожна друга вітрина рясніє оголошеннями про знижки. "Скинути" обіцяють понад 50 відсотків. Подешевшали светри, шапки і особливо пуховики, передає "Сегодня".

Продавці зауважують, що ціни знижують під кінець сезону. Щоб не залежувався товар. Водночас все більше українців придивляються до весняного гардеробу.

Великі знижки пропонують у торгових центрах. Багато хто шукає брендові речі за низькими цінами. Тому клієнтів у торгових центрах значно більше, ніж на ринку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Скільки українці витрачають грошей на подарунки до Дня закоханих

"Світові бренди в принципі ніколи не грають з "переклеюванням-заклеювання" цінників. Зараз буде одна ціна на весняну колекцію. Але, звичайно, в кінці сезону її можна придбати за іншою ціною. Тому знижки до 50, 60-70 відсотків цілком реальні", - каже PR-директор торгового центру Тетяна Атаджанова.

Зимовий розпродаж закінчується вже через кілька днів. Тому знайти речі свого розміру можна, якщо дуже пощастить.

Директор асоціації постачальників торговельних мереж Олексій Дорошенко вважає, що цього року в Україні можна спостерігати тенденцію реальних знижок. Власниками багатьох торгових центрів є іноземні компанії, які декілька разів на рік традиційно проводять розпродажі. Також зараз у багатьох рітейлерів продажі невеликі. Тому розпродаж для них — це можливість повернути власні гроші.

Зараз ви читаєте новину «Скільки можна зекономити на сезонних розпродажах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі