вівторок, 03 серпня 2021 21:10

Скільки коштує орендувати квартиру

Скільки коштує орендувати квартиру
Інтерес орендарів змістився в сторону квартир з сучасним ремонтом в стилі хай-тек, модерн, лофт. Фото: pexels.com

У липні 1-кімнатну квартиру площею 35 кв м на вул. Райдужній у Дніпровському районі орендували за 6500 грн.

За оренду 1-кімнатної квартири площею 43 кв м на вул. Васильківській у Голосіївському районі заплатили 13 500 грн. За 13 770 грн. орендували 2-кімнатну квартиру площею 64 кв м на вул. Сім'ї Кульженко у Святошинському районі, пише АН "Благовіст".

За 19 500 грн. на вул. Великій Васильківській вдалося орендувати 3-кімнатну квартиру площею 80 кв м. 27 000 грн. коштувала оренда 2-кімнатної квартири 78 кв м на вул. Костьольній у Шевченківському районі в історичному будинку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Показали п'ятірку найдорожчих житлових комплексів Києва

На вул. Малопідвальній у Шевченківському районі орендували 5-кімнатну квартиру площею 166 кв м за 51 300 грн. Оренда 3-кімнатного житла 94 кв м на вул. Володимирській коштувала 67 500 грн.

"Ринок оренди активний, спостерігається корекція орендних ставок – зростання в межах 5-10%. Інтерес орендарів змістився в сторону квартир з сучасним ремонтом в стилі хай-тек, модерн, лофт. Орендують квартири в нових будинках з сучасним ремонтом", – зазначає Олена Бібєрова, директор агентства.

Від початку року оренда квартир у Києві подорожчала на 10%. Раптових стрибків цін не було. Ціни зростають поступово, розповів Gazeta.ua експерт ринку нерухомості Сергій Костецький.

"Вартість житла для оренди росте повільно й поступово. У міру того, як зменшується кількість дешевих квартир на ринку. Тоді з'являється більше пропозицій дорожчого житла. Його частіше починають орендувати, автоматично й ціна оренди починає рости", - пояснив Костецький.

Зараз ви читаєте новину «Скільки коштує орендувати квартиру». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі