субота, 02 квітня 2011 14:35

Серби переконували, що їхні продукти дешевші та якісніші за європейські

Серби переконували, що їхні продукти дешевші та якісніші за європейські

Надзвичайний та Повноважний посол Сербії в Україні Душан Лазич разом з сербською делегацією відвідав Вінницю.

Зокрема, директор представництва торгово-промислової палати в Україні Желько Ерцег запевнив, що у Сербії деякі продукти дешевше та якісніше європейських.

"Думаю, наші продукти прийдуться українцям більше до смаку, ніж ті, які я сьогодні бачу на прилавках ваших магазинів. Наприклад, коробка печива у нас коштує один євро, а увас точно така продається за 35 гривень", - повідомив він.

Сербія зацікавлена у нашому елеваторному обладнанні, добривах, машинобудуванні.

"А також у пшениці, ячмені пивному, дошках, лісі-кругляці та продуктах харчування", - додав вінничанин Сергій Бобошин, який у Сербії має власну фірму.

А Посол Душан Лазич підсумував:

"Сербії ви можете пропонувати все, що вона купує в інших країнах".

Зазначимо, що в основному до Сербії експортують продукти рослинного походження6 зерно та борошно. А також  сіль, сірку, штукатурні матеріали, цемент, деревину і вироби з неї та механічне обладнання.

Із Сербії імпортують продукцію хімічної та пов'язаної з нею галузей промисловості, полімерні матеріали, різні види пластмаси та каучук, транспортні засоби та шляхове обладнання.

Зараз ви читаєте новину «Серби переконували, що їхні продукти дешевші та якісніші за європейські». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі