четвер, 07 грудня 2017 17:22

СЕО Сергій Дворжанський у відеозверненні підтвердив: розробками PrivateFX зацікавився великий банк з Європи

СЕО Сергій Дворжанський у відеозверненні підтвердив: розробками PrivateFX зацікавився великий банк з Європи

Днями СЕО PrivateFX Сергій Дворжанський підтвердив, що розробками його компанії зацікавився великий банк з Європи. За його словами, угода між PrivateFX і банком вже підписана, про деталі та умови угоди громадськість буде проінформована в найближчий час. Виступ Дворжанського умовно можна розділити на дві частини - перша стосувалася майбутнього брокера - від акціонерів PrivateFX і європейської банківської групи; друга - майбутнього Прайвета і планів на майбутнє в Прайветі.
Експерти валютного ринку впевнені, що європейський банк в першу чергу зацікавили напрацювання PrivateFX в області блокчейна - цю компанію називають першим в світі блокчейн-брокером. Переваги цифрових технологій банк доповнить абсолютною прозорістю у співпраці з клієнтами та постачальниками ліквідності. Досвід роботи сучасного банку дозволяє виключити конфлікт інтересів і автоматизувати фінансові розрахунки за рахунок укладення смарт-контрактів з відкритим вихідним кодом.

Про що розповів СЕО PrivateFX Сергій Дворжанський в своєму відеозверненні:

Уже відомо, що PrivateFX увійде в структуру фінустанови. Це дасть можливість клієнтам брокера перейти на якісно новий рівень роботи з рахунками - замість звичних депозитів вони будуть відкривати і поповнювати повноцінні банківські рахунки. Це не тільки захистить клієнтів брокерської компанії від неторгових ризиків, а й підніме на висоту прозорість фінансових потоків і дасть можливість відстежувати результати торгівлі в онлайн-режимі.
Презентація компанії в новому форматі пройде в другій половині грудня ще в цьому році - трейдери та інвестори дізнаються про нові можливості, які їм надасть альянс європейської банківської структури і брокерської компанії. А поки що дозованою інформацією про цю угоду ділиться CEO PrivateFX.
Так, Сергій Дворжанський зазначив, що нова компанія не буде правонаступницею брокерської компанії. Трейдерам і інвесторам доведеться відкривати рахунки в банку, структурним підрозділом якого стане PrivateFX. Цей рахунок, з одного боку, стане запорукою для проведених клієнтом торгових і інвестиційних операцій, а з іншого - стане додатковою гарантією збереження коштів трейдерів і інвесторів. Займатися своєю діяльністю на валютному ринку вони будуть, використовуючи саме цей рахунок - кошти нікуди не будуть перенаправлятися.

Зараз ви читаєте новину «СЕО Сергій Дворжанський у відеозверненні підтвердив: розробками PrivateFX зацікавився великий банк з Європи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua