пʼятниця, 14 травня 2021 21:10

Розрізняти кольори, любити тварин, мати бажання працювати: п'ятірка незвичних вакансій

Розрізняти кольори, любити тварин, мати бажання працювати: п'ятірка незвичних вакансій
В Україні можна знайти незвичні пропозиції для працевлаштування. Фото: pixabay.com

Часто роботодавці розміщують незвичні пропозиції для працевлаштування. Спробувати себе на цій роботі може будь хто, якщо перелік вимог та обов'язків цілком відповідає знанням, кваліфікації та досвіду кандидата.

Зібрали п'ятірку незвичних вакансій, які з'явилися в травні.

3D-модельєр

Роботу пропонує компанія, що виробляє, постачає та продає комплектуючі для виробництва взуття. Завдання на посаді: створювати 3D-моделі, редагувати 2D-креслення.

Наглядач у зоопарк

Спеціаліста шукає контактний зоопарк. Вимоги: пунктуальність, порядність, доброзичливість, любов до тварин. Обов'язки: спілкування та зустріч відвідувачів зоопарку, годування тварин, проведення екскурсій зоопарком, за даними robota.ua.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Запропонували спосіб боротьби із зарплатами в конвертах

Пастух

Працівника шукає молочно-виробничий комплекс у Дніпрі. Вимоги: відсутність шкідливих звичок, любов до тварин. Обіцяють офіційне оформлення з першого робочого дня.

Спеціаліст із реставрації подушок

Вимоги до кандидата: відповідальність, порядність, бажання працювати, організованість, відсутність шкідливих звичок, водійський стаж (категорія "B"). Для роботи надається автомобіль із обладнанням та всі необхідні супутні матеріали.

В'язальник схемних джгутів, кабелів та шнурів

На роботу запрошує підприємство – світовий виробник кабельно-провідникової продукції для автомобілів. Вимоги: бажання працювати, уважність, чесність, здатність розрізняти кольори. Досвід роботи не потрібен.

Зарплати в Україні зменшилися після посилення карантину. Більшість роботодавців пропонують платню, значно нижчу від ринкової. Заробітна плата 57% вакансій наприкінці квітня стартувала від 9,7 тис. грн. 23% роботодавців пропонували оклад від 19,5 тис. грн. 11% компаній були готові платити від 29,2 тис. грн. Зарплати від 39 тис. грн і вище пропонували 9% українських роботодавців.

Зараз ви читаєте новину «Розрізняти кольори, любити тварин, мати бажання працювати: п'ятірка незвичних вакансій». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі