понеділок, 09 вересня 2013 21:50

Росспоживнагляд готує чергову перевірку Roshen

Росспоживнагляд готує чергову перевірку Roshen

Росспоживнагляд запропонував Україні в два етапи вирішити питання з відновленням постачання продукції компанії Roshen до Росії. Перевіряти повинні документи та підприємства.

Про це повідомила прес -служба відомства, передає Цензор.НЕТ.

"Міністру аграрної політики та продовольства України Присяжнюку направлено лист з пропозицією провести відповідні заходи, що включають документарну перевірку та інспектування підприємств кондитерської корпорації Roshen на території України, з переліком необхідної документації для проведення документарної перевірки", - йдеться в повідомленні.

Згідно з інформацією, на першому етапі всі підприємства Roshen, що знаходяться в Україні, повинні надати пакет документів щодо забезпечення якості та безпеки продукції, що виробляється .

На другому етапі українські підприємства Roshen відвідають інспектори, які приймуть рішення про постачання на територію Російської Федерації .

Лист з відповідними пропозиціями Росспоживнагляду спрямовано міністрові аграрної політики і продовольства Миколі Присяжнюку .

Як відомо, Росія заборонила ввезення всіх цукерок компанії Roshen . Глава Росспоживнагляду Геннадій Онищенко заявив , що українські цукерки не відповідають стандартам якості.

Власник корпорації Петро Порошенко заявив, що його компанія зробить все можливе для того, щоб повернутися на російський ринок.

Зараз ви читаєте новину «Росспоживнагляд готує чергову перевірку Roshen». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

20

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі