вівторок, 15 квітня 2014 23:09

РФ заборонила ввезення 38 тонн українського сухого молока

РФ заборонила ввезення 38 тонн українського сухого молока

Россільгоспнагляд не пропустив до Російської Федерації 2 партії сухого знежиреного молока вагою 38 тонн виробництва компанії "Рось".

Про це повідомляє прес-служба Россільгоспнагляду.

"У багатосторонній автомобільний пункт пропуску "Погар" надійшли 2 партії сухого знежиреного молока від "Мілкеленд-Україна", виробництва ПП "Рось" філії роменського молочного комбінату", - йдеться в повідомленні.

Як наголошується, вантаж загальною вагою 38 тонн, прямував на адресу московської юридичної особи. При проведенні перевірки інспекторами Управління Россільгоспнагляду по Брянській і Смоленській областях встановлено, що місцем відвантаження молочного продукту є місто Ромни, при цьому ветеринарні свідоцтва на продукцію видані в місті Суми.

"Даний факт свідчить про те, що відвантаження харчової продукції, призначеної для російського ринку, здійснювалося без контролю українських ветеринарних фахівців, отже, безпека продукції не гарантована. Вантаж повернуто відправнику", - повідомляє прес-служба.

Зараз ви читаєте новину «РФ заборонила ввезення 38 тонн українського сухого молока». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі