середа, 28 жовтня 2020 18:18

Прибутки Microsoft за час карантину зросли на третину

Прибутки Microsoft за час карантину зросли на третину
Компанії вдалося збільшити прибутки на 30%. Фото: Reuters

Перші три місяці бюджетного періоду показують зростання прибутків Microsoft на 30%.

Це сталося зокрема завдяки хмарним сервісам компанії, що принесли їй понад 15 мільярдів доларів, повідомляє Microsoft у квартальному звіті.

Компанії вдалося збільшити прибутки на 30% у порівнянні з відповідним періодом минулого року. Вони становлять майже 14 мільярдів доларів.

Дохід компанії також виріс до позначки понад 37 мільярдів доларів - це на 12% більше минулого періоду.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Скільки бізнесів закрилось під час карантину

"Попит на хмарні сервіси дав потужний старт бюджетному року з доходами у 15,2 мільярди доларів, що є на 31% більше за минулорічні показники", - зазначила виконавча фіндиректорка Microsoft Сатья Наделла.

Особливого росту зазнав сервіс для зберігання та обробки даних Azure, чиї доходи збільшилися на 48% - це найбільше зростання серед продуктів компанії за рік. Наступним найуспішнішим продуктом є система корпоративного планування Dynamics 365 з ростом у 38%.

Американський стримінговий сервіс Netflix не втратив, а виграв від епідемії коронавірусу. Однак успіхи можуть перетворитися на несподівані проблеми.

Зараз ви читаєте новину «Прибутки Microsoft за час карантину зросли на третину». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі