понеділок, 10 листопада 2014 15:56

Уряд наказав крупним споживачам купувати газ тільки у "Нафтогазу"

Уряд наказав крупним споживачам купувати газ тільки у "Нафтогазу"
Фото: krivbas.org

Кабінет міністрів України зобов'язав великих споживачів газу в грудні-лютому купувати його лише у "Нафтогазу"

Великі промислові, енергогенеруючі та теплогенеруючі підприємства з 1 грудня 2014 року по 28 лютого 2015 року повинні будуть купувати газ виключно у гарантованого постачальника НАК "Нафтогаз України".

Про це повідомив Інтерфакс - Україна.

"Закупівля природного газу у інших постачальників природного газу забороняється", - йдеться в постанові Кабінету міністрів №596 від 7 листопада, оприлюдненій на сайті уряду в понеділок, яким затверджено список з 90 таких підприємств.

Цим документом уряд зобов'язав газорозподільні та газотранспортні підприємства в зазначений період здійснювати транспортування газу перерахованим підприємствам лише з ресурсів "Нафтогазу".

Зазначимо, що "Нафтогаз" відчуває дефіцит коштів для розрахунків за газ, постачаючи газ населенню і теплокомуненерго зі знижками, тоді як газопостачання великих промислових підприємств зможе частково вирішити цю проблему.

Зараз ви читаєте новину «Уряд наказав крупним споживачам купувати газ тільки у "Нафтогазу"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі