Ексклюзиви
пʼятниця, 03 квітня 2020 13:13

Працівникам "Укрпошти" даватимуть 25 тис. грн на лікування коронавірусу

Працівникам "Укрпошти" даватимуть 25 тис. грн на лікування коронавірусу
Працівників "Укрпошти" застрахують від коронавірусу facebook.com

Генеральний директор АТ "Укрпошта" Ігор Смілянський повідомив, що компанія вводить ряд рішеннь для своїх співробітників на час карантину. Про це він написав у Facebook.

Укрпоштою вводиться система спеціального страхування для співробітників, при якому кожен у разі захворювання коронавірусом у важкій формі отримає 25 тис. грн на лікування.

Також вводиться 15% надбавки для роботи в умовах карантину для всіх - міських і сільських - співробітників відділень: начальників, операторів, листонош, а також співробітників служб кур'єрської доставки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Банкіри заговорили про підвищення кредитних ставок

Смілянський також повідомив, що в компанії вводиться Тимчасовий порядок надання послуг у разі наявності підозри на зараження клієнта (при наявності будь-якого ризику для здоров'я співробітників, керівництво Пошти залишає за собою право вносити корективи в режим роботи відділень і надання поштових та фінансових послуг).

За словами Смілянського, в даний час 70-75% відділень і об'єктів компанії забезпечені засобами індивідуального захисту, на що було виділено понад 25 млн грн. Укрпошта має намір щотижня до кінця карантину виділяти 4-5 млн грн на індивідуальні засоби захисту та дезінфекції. До кінця наступного тижня планується забезпечити ними 100% співробітників.

Також Смілянський обіцяє не скорочувати штат співробітників і відкрити 3 тис. нових вакансій по Україні.

Україна в травні послабить обмеження, введені для протидії поширенню коронавірусу. Очільник Кабміну зазначив, що Україна не може дозволити собі розширений карантин тривалістю 2, 3, 4 місяці. За його словами, у домогосподарств і компаній немає достатнього "запасу резервів", щоб витримати більш тривалий карантин. Глава Кабміну також повідомив, що послаблення обмежень не торкнеться людей похилого віку і дітей. Їм доведеться залишатися вдома.

Зараз ви читаєте новину «Працівникам "Укрпошти" даватимуть 25 тис. грн на лікування коронавірусу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути