субота, 18 серпня 2018 17:37

Показали, як виглядає перший H&M в Україні
11

Магазин H&M розташований у столичному ТРЦ Lavina Mall.
Фото: Маргаріта Дикалюк
До магазину покупці проходили по червоній доріжці.
У магазині представлено жіночу, чоловічу і дитячу колекції.
У магазині представлено жіночу, чоловічу і дитячу колекції.
Широкий асортимент взуття у H&M.

Сьогодні, 18 серпня о 12:00 у столичному торговому центрі Lavina Mall відкрили перший в Україні магазин H&M.

Щоб потрапити до нього, люди займали чергу зі вчорашнього ранку. У торговому центрі замовляли піцу та ночували на червоних доріжках. Першим трьом клієнтам бренд подарував сертифікати на 10, 3 і 2 тис. грн відповідно. Крім того, кожному покупцю 15% знижки.

"Постійно замовляю одяг H&M в інтернеті через Modna Kasta. Нарешті магазин відкрили у Києві. Якщо щось сподобається, то куплю. Але дуже багато людей. Хоч би потрапити всередину. Подивитися, що пропонують і за якими цінами", - розповідає Gazeta.ua 36-річна киянка Наталія.

Магазин має площу 3 тис. кв. м. Тут представлені жіноча, чоловіча і дитяча колекції. Джинси пропонують купити від 300 грн, сукні та сарафани - від 500 грн. Також у магазині є відділ H&M Home.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Першому покупцю подарують 10 тис. грн

"Переважно у Європі купуємо товари H&M. Навіть сьогодні прийшли у брендових футболках. Давно планували потрапити на відкриття. Ще 2 місяці тому у Lavina Mall побачили оголошення", - ділиться Олена. На відкриття магазину прийшла зі своїми доньками.

Першій тисячі клієнтів видавали спеціальні браслети на руку. При вході у магазин їх обмінювали на подарункові сертифікати на суму 200 грн.

"Купила толстовку. У подарунок отримала блокнот H&M. Також дали знижку 15%. Сюди треба ходити зі всією сім'єю. Тоді знижка ще більша буде" - каже 14-річна Тая. Разом з подругою у черзі до магазину стояла 2 год.

Другий магазин H&M у Києві планує відкрити у жовтні в ТРЦ Sky Mall. Генеральна директорка H&M в Україні Домінік Фантачино повідомила, що компанія вивчає ринок. Також планує відкрити магазини в інших великих містах України.

Зараз ви читаєте новину «Показали, як виглядає перший H&M в Україні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі