пʼятниця, 22 січня 2021 17:12

Показали рейтинг розвитку фінансового ринку - Україна суттєво відстає

Показали рейтинг розвитку фінансового ринку - Україна суттєво відстає
Усьгоо в рейтингу зазначено 125 країн. Фото: pixabay.com

Україна посіла 120-те місце у рейтингу розвитку фінансового ринку.

Усього в списку зазначено 125 країн, повідомив голова Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку Тимур Хромаєв.

"На сьогодні Україна посідає 120-те місце зі 125 країн щодо розвитку фінансового ринку. Наше законодавство суттєво відстає. Ми отримали фантастичний шанс підписавши Європейську асоціацію, й на сьогодні ми маємо чіткий вектор розвитку й наближення нашого фінансового права до європейського", - сказав він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зросло прострочення, зменшилася кількість компаній: як коронавірусна криза вплинула на ринок кредитування

Хромаєв також зазначив, що Україна за 18 місяців зробила найважливіший крок. Ідеться про прийняття Закону "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо удосконалення функцій із державного регулювання ринків фінансових послуг", закон про директиви.

За його словами, є ще закони, які треба ухвалити, щоб покращити фінансовий ринок в державі.

Неефективна вакцинація може уповільнити розвиток економіки в Україні. Поведінка фінансових ринків зміниться через появу нових ризиків.

Зараз ви читаєте новину «Показали рейтинг розвитку фінансового ринку - Україна суттєво відстає». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі