четвер, 24 червня 2021 17:49

Податківці прийшли з обшуками в магазини "Всі.Свої"

Податківці прийшли з обшуками в магазини "Всі.Свої"
Податківці затримали співробітників і вилучили комп'ютери. Фото: Facebook

23 червня в магазинах "Всі.Свої" та на складі провели обшуки.

Співробітники ДФС заблокували роботу магазинів, затримали співробітників та вилучили комп'ютери, документи й готівкові кошти.

"Підставою для обшуків було нібито ухиляння від сплати податків за допомогою ФОПів. Сталося це наступного ж дня після презентації виставки "Крим. Літній сезон: те, що у нас не забрати". Працівників магазинів та складів відпустили пізно ввечері того ж дня. ДФС уже зверталась до нас із питаннями восени 2020 року, і ми надали всю необхідну інформацію. Але цього виявилось замало", - повідомила Тетяна Фіщук із пресслужби Всі. Свої.

За шість років існування проєкту "Всі.Свої" відкрились чотири магазини, влаштували на роботу понад 500 людей.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Скандал із ЗНО: Шкарлет економить на учнях

"Ми допомогли вийти на ринок понад 2 тисячам українських брендів. "Всі. Свої" створили новий ринок локальних підприємців, які відкрили та відкривають малі та середні бізнеси, сплачують податки та працевлаштовують людей. Ми з нашими партнерами-брендами — платформа, яка самостійно просуває ринок локального продукту. Якщо доведеться, ми підемо до суду. І хабарів не даватимемо", - додають у пресслужбі.

Службових осіб комунального підприємства "Київпастранс" підозрюють в ухилянні від сплати податків і привласненні бюджетних коштів під час реконструкції трамвайної лінії.

Про це повідомила пресслужба ДФС.

22 червня Київпастранс обшукали на підставі ухвали суду. Розміри завданих державі збитків визначить експертиза.

Зараз ви читаєте новину «Податківці прийшли з обшуками в магазини "Всі.Свої"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі