четвер, 16 липня 2020 08:55

"Побачила офіс компанії, попросила позичити гроші на квиток додому"

"Побачила офіс компанії, попросила позичити гроші на квиток додому"
Швидкі кредити будуть корисні тим, кому кошти потрібні терміново. ФОТО: Facebook_NationalBankOfUkraine

- Послугами компанії ШвидкоГроші користуюся майже три роки. Беру кредити переважно на кілька днів, коли ось-ось маю отримати якусь виплату, - розповідає підприємець 40-річний Володимир Пономаренко з Києва.

- Торік мені терміново потрібна була валюта. Якраз курс сильно впав. Я проаналізував, що вигідно зараз взяти кредит і купити валюту дешевше. А потім продати дорожче. Плюс фінансових компаній, таких як ШвидкоГроші, - не потрібно підтверджувати доходи. Достатньо того, що маю бізнес і сплачую податки. Із документів надаєш паспорт та ідентифікаційний код. Іноді просять ще номер телефону родича чи знайомого, який може поручитися за тебе. Підіть у банк із таким набором документів. Звісно, що відмовлять у кредиті. Вимагатимуть довідки про доходи чи майно на заставу.

Фінансова компанія - це ціла структура, в якій працюють багато людей. І щоб існувати, бере певний відсоток за користування своїм кредитом. Є чіткий графік повернення коштів. Не розумію, коли люди беруть кредити на продукти, організацію вечірок чи покупку дорогого одягу. Вони думають лише про тут і зараз. Це неправильно. Борги треба буде повертати. А дехто не задумується про це. Найвигідніше користуватися швидкими кредитами тиждень, - продовжує Пономаренко. - Потім відсотки зростають, борг важче буде повернути. У ШвидкоГроші немає в договорі умов, які надруковані десь дрібними літерами. Все чисто і прозоро.

Знаю випадок, коли швидкий кредит реально врятував людину. Навесні знайому з Івано-Франківська пограбували на вокзалі. Вихопили сумку. Там був телефон, гроші, квиток на потяг. Вона розгубилася, не знала що робити, в кого просити допомоги, як повернутися додому. Йшла вулицею, побачила офіс компанії швидких кредитів. Зайшла, попросила позичити гроші на квиток додому. Дивом, у дівчини залишився паспорт та ідентифікаційний код. Їй видали гроші за 10 хвилин. Знайома купила квиток і приїхала додому в Івано-Франківськ. Потім пішла у відділення ШвидкоГроші та повернула борг.

Тетяна Василенко брала кредит у ШвидкоГроші під час карантину. Вона залишилася без зарплати, потім ще й скоротили на роботі.

- Працювала на складі, який постачав продукти в ресторани. Коли всі заклади закрили, начальник видав лише половину зарплати. Живу з дітьми в орендованій квартирі. Якраз вистачило, щоб за неї заплатити. Ще й дитина захворіла, - говорить Тетяна Василенко. - На лікування витратила те, що відклала на їжу. На вулиці побачила рекламу ШвидкоГроші. Дійшла додому та вирішила подати заявку через сайт. Думала, мені нічого не дадуть. Бо роботи на той момент не мала. За кілька хвилин зателефонувала менеджер. Попросила підійти в найближче відділення на розмову. Люди ввійшли в моє положення, отримала 2 тисячі гривень. Мала повернути гроші за два тижні. Я влаштувалася на роботу в супермаркет на фасовку товару. Там попросила аванс і одразу повернула кредит.

Швидкі кредити будуть корисні тим, кому кошти потрібні терміново. Позику можна оформити за 10 хв.

- Купував квартиру сину в Києві. І не врахував додаткові витрати, які потрібно було сплатити в нотаріуса - 7800 гривень. При собі додаткових коштів не мав. Приїхав заради угоди з Чернівців. Уже хотів відкладати все і повертатися додому. Але рієлтор порадила скористатися швидким кредитом. Звернувся до найближчого відділення ШвидкоГроші, хоча й не сподівався на позитивну відповідь. Показав паспорт, ідентифікаційний код. Мене запитали, де працюю. За кілька хвилин отримав готівку, - каже 47-річний Роман Купринович із Чернівців.

Чоловікові також надали доступ до особистого кабінету та пояснили, що повернути гроші можна в будь-якому відділенні.

- Наступного дня приїхав додому, поміняв валюту і закрив борг. Для мене швидкий кредит став гарним вирішенням проблеми, - додає Купринович.

Зараз ви читаєте новину «"Побачила офіс компанії, попросила позичити гроші на квиток додому"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі