пʼятниця, 20 листопада 2020 17:14

Підприємців навчать виходити "в нуль"

Підприємців навчать виходити "в нуль"
Нова екосистема надаватиме доступ до мікрогрантів, грантів, кредитування та інвестицій. Фото: pexels.com

Мінцифри запускає проєкт "Життєвий цикл" підприємця. Нова екосистема вирішуватиме питання регуляторної політики, оподаткування та надаватиме доступ до мікрогрантів, грантів, кредитування та інвестицій.

Стане доступне системне навчання з підприємництва, консалтинг для мікро- та малого бізнесу, державно-приватний діалог та партнерство, розповідає finance.ua.

Також був створений "Життєвий цикл" підприємця. Він складається з 25 етапів: від бажання й ідеї створення бізнесу до перших контактів із державою, перших втрат і виходу "в нуль". Проєкт розповідає про актуальні проблеми та ризики на різних стадіях розвитку власної справи.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Коли в Україні з'явиться 5G

На порталі "Дія.Бізнес" уже є близько 12 безкоштовних напрямків для консультацій. Треба обрати тему та поспілкуватися з експертом, отримати відповідь і поради, як вирішити ті чи інші проблеми бізнесу.

Варто зазначити, що Мінцифри анонсувало запуск експортного порталу, що стане доступним вже в грудні, та маркетплейсу фінансових продуктів для малого й середнього бізнесу. Підприємець зможе обрати той чи інший фінансовий продукт, який йому необхідний саме зараз. Йдеться про гранти, кредити, мікрогранти тощо.

Міністерство цифрової трансформації України розробило проєкт Дія.Сity. Це спеціальний економічний і правовий режим, який має створити найкращі умови для ведення IT/креативного бізнесу.

Зараз ви читаєте новину «Підприємців навчать виходити "в нуль"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі