середа, 23 березня 2011 20:52

Підприємці можуть осилити ще більші податки - експерт

Підприємці можуть осилити ще більші податки - експерт

У контексті реформування податкової системи можна стверджувати, що представники малого бізнесу готові платити великі податки.

Таку думку висловила член Ради підприємців при Верховній Раді України, президент Федерації оцінювачів бізнесу та інтелектуальної власності Тетяна Павлюк в ефірі Першого ділового каналу.

"Малий бізнес платить 10%. При цьому великий бізнес платить від 1% до 3%. Тобто вони вже давно платять більше", - зазначила вона.

При цьому Павлюк відзначила, що кількість бажаючих відкрити власний бізнес скорочується.

"Більшість експертів не зацікавлених осіб говорять про те, що більшість все таки закривається. Більш того, багато хто з тих, хто хотів відкрити приватне підприємство, не відкривають ", - сказала Павлюк, при цьому порадивши підприємцям, що "не варто поспішати відразу закривати своє підприємство. Потрібно почекати, що буде до 1 квітня, які кроки зробить наша влада".

"Дуже б хотілося, що всі ці гарні слова, які декларують представники влади, вони дійсно так думали і так робили. На жаль, на сьогоднішній день вони дуже правильно кажуть, але те, що вони пропонують, це ... абсолютно не враховуються ніякі побажання ні підприємців, ні експертів", - резюмувала експерт.

Зараз ви читаєте новину «Підприємці можуть осилити ще більші податки - експерт». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі