субота, 18 серпня 2018 09:45

Першому покупцю подарують 10 тис. грн

Першому  покупцю подарують 10 тис. грн
Цільова аудиторія шведського бренду - люди із середнім достатком, які слідкують за модою та актуальними тенденціями в одязі. Фото: UA-Reporter.com

18 серпня шведська мережа H&M відкриє перший магазин в Україні. Розташований він у столичному торговому центрі Lavina Mall.

Першій людині у черзі на касі магазин подарує сертифікат на суму 10 тис. грн. Другій та третій — на 3 і 2 тис. грн відповідно. Наступні тисяча покупців отримують сертифікати на 200 грн.

"Прихід мережі H&M в Україну — позитивний сигнал для бізнесу, ринку та міжнародних компаній. Це підтвердження, що український ринок оживає, а світові компанії позитивно оцінюють перспективи розвитку країни", - розповів Gazeta.ua Іван Зайцев із Асоціації рітейлерів України.

Цільова аудиторія шведського бренду - люди із середнім достатком, які слідкують за модою та актуальними тенденціями в одязі. Це друга спроба компанії зайти на український ринок. Перша була у 2014 році.

"H&M висуває жорсткі умови до приміщень та орендних договорів. Крім того, криза в Україні 2013-2015 років зупинила шведів від планів експансії. Мережу цікавлять приміщення площею від 2 тисяч квадратних метрів в успішних торгових центрах. Сьогодні в Україні у топових ТРЦ банально немає вільних площ такого розміру", - наголошує Іван Зайцев.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: IKEA відкриє магазин у Києві – 5 фактів про компанію

За його словами, у Росії магазини компаній H&M та IKEA з'явилися раніше. Бо там більший та платоспроможніший ринок, ніж в Україні.

"Щоправда IKEA вже повідомила про вихід на ринок України. Працюватиме у "міському", а не у форматі гіпермаркету. Компанія почала підбір персоналу. Не можу точно сказати, чи встигнуть відкрити магазин цього року. Міжнародні бренди навіть після підписання договору оренди декілька місяців готують приміщення під магазин. Так, H&M ще з березня почав оздоблювальні роботи. Окрім цих двох компаній, українці чекають приходу в країну Starbucks, Papa Johnes та інших схожих брендів", - говорить Зайцев.

Другий магазин H&M у Києві планує відкрити у жовтні в ТРЦ Sky Mall. Генеральна директорка H&M в Україні Домінік Фантачино повідомила, що компанія вивчає ринок. Також планує відкрити магазини в інших великих містах України.

Зараз ви читаєте новину «Першому покупцю подарують 10 тис. грн». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі