середа, 18 вересня 2019 21:10

Перша робота: які зарплати пропонують студентам

У великих містах студентам у середньому готові платити 7-10 тис. грн.

Деякі роботодавці пропонують вакансії з оплатою понад 25 тис. грн. Наприклад, менеджеру-замірщику натяжних стель на повний робочий день обіцяють 20-30 тис. грн, кур'єру - 15-25 тис. грн. Оператори call-центру можуть заробляти від 7 до 25 тис. грн у місяць, пише olx.ua.

Автор: olx.ua
  Роботодавці пропонують вакансії з гнучким графіком та частковою зайнятістю.
Роботодавці пропонують вакансії з гнучким графіком та частковою зайнятістю.

Студенти можуть поєднувати роботу з навчанням. Роботодавці пропонують вакансії з гнучким графіком та частковою зайнятістю.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Квартира біля університету: скільки студенти платять за оренду

Найбільше вакансій для студентів пропонують столичні роботодавці. Менше роботи у Харкові та Дніпрі. Найважче працевлаштуватися студентам у Рівненській, Тернопільській та Івано-Франківській областях.

На українському ринку праці останнім часом спостерігається дефіцит робітничого персоналу. Не вистачає слюсарів, машиністів, зварювальників, токарів. У липні на одну вакансію у сфері "Робітничий персонал" припадало тільки одне резюме. Хоча спеціалістам обіцяють платити більше середньої зарплати.

Зараз ви читаєте новину «Перша робота: які зарплати пропонують студентам». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі