вівторок, 06 березня 2007 10:17

Періс Хілтон заробила мільйон доларів на своєму домашньому порно

Модель і спадкоємиця готельної імперії Періс Хілтон на вечірці на честь церемонії вручення "Оскара" похвалилася, що їй вдалося заробити на скандальному домашньому порновідео з її участю.

Нещодавно Хілтон стверджувала, що була "збентежена" і "засмучена", коли її колишній коханець Рік Саломон продав одній з порнокомпаній 45-хвилинний запис, де він і 19-річна Періс займаються сексом. Крім того, Періс завжди заперечувала будь-які натяки на те, що отримала якісь гроші за своє порно.

На вечірці після вручення "Оскара" Періс обговорювала з Ріком той факт, що їм вдалося заробити мільйон доларів за випуск аматорського порнофільму під назвою One Night in Paris.

Представник Періс Еліот Мінц підтвердив той факт, що Хілтон розмовляла з Ріком, проте спростував інформацію про те, що в ході цієї бесіди вони обговорювали спільний порнофільм. Еліот заявив, що додому Періс відправилася з іншим своїм колишнім коханим - Ставросом Ніарчосом, повідомляє ФакТnews.

Зараз ви читаєте новину «Періс Хілтон заробила мільйон доларів на своєму домашньому порно». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі