пʼятниця, 26 липня 2019 10:57

Періс Хілтон планує інвестувати в українські Карпати

Періс Хілтон планує інвестувати в українські Карпати
Періс ХІлтон купить готель на Закарпатті. Фото із відкритих джерел.

Команда Періс Хілтон уже кілька тижнів веде діалог щодо придбання українського комплексу "Деренівська купіль".

Він розташований у передгір'ї Карпат за 20 км від Ужгорода. Про це повідомляє Укрінформ.

Сторони близькі до компромісу, але поки що обговорюють угоду. Її мають закрити до кінця літа. А наступного року "Деренівська купіль" повинна прийняти один із найпопулярніших міжнародних конкурсів краси.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Макс Барських вперше заговорив про завершення музичної кар'єри

Вперше про цей курорт американська актриса і модель дізналася торік навесні, коли виступала на відкритті готелю у Львові. До Львова Хілтон прилітала разом зі своїм бойфрендом Крісом Зілкою, дідусь якого народився в Україні. Саме тоді виникла ідея про інвестування в українську індустрію розваг. У листопаді 2018-го Періс розлучилася з Крісом.

"Деренівська купіль" знаходиться в урочищі Деренівка і пропонує гостям 130 сучасних номерів у готельно-оздоровчому комплексі "Ірис" із аква-зоною, розважальним центром і SPA-комплексом "Срібні терми". Фішка комплекса - дендропарк із колекцією 5 тис. насаджень і цілюща вода.

Знаменитості Анна Трінчер, Надія Матвєєва, Ольга Сумська, Тарас Тополя та інші селебріті знялись у міжнародному фотопроекті. Проект отримав назву "Міст дружби". Дебютує 2019-го та вразить теплотою дружби різних народів Європи.

Зараз ви читаєте новину «Періс Хілтон планує інвестувати в українські Карпати». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі