четвер, 17 квітня 2014 13:00

Перед Великоднем на квітах заробляють по 10-12 тисяч
6

Фото: Валентина Мураховська

Підприємець Андрій Бурко біля 5 років продає штучні квіти. Каже, найбільший попит на них перед Великоднем. Тоді за місяць заробляє 10-12 тис. грн. Найменше квітів купують влітку.

Запевняє, що найперспективнійший бізнес тепер з доставкою до клієнта додому.

"Торік вперше організував доставку букетів додому. Всім, хто брав більше 5 штук, квіти привозив безкоштовно. Квіти виставляю в соцмережах, там можна спокійно роздивитися ціни, величину букету. Цього року також роблю доставку в найближчі до Вінниці села. Іноді допомагає мій син, він навчається на заочному, розвозить квіти автобусами. В район доставку робимо починаючи з десяти букетів, або на суму понад 100 гривень. Вчора возили 30 букетів одній жінці в село Якушинці. Жінка тримає господарство і на базар їздити незручно", - розповів Бурко.

Іноді його запрошують прикрасити могили квітами на кладовищі.

"Торік був курйоз, попросили прикрасити могилу якогось циганського барона. Накупили на неї до 20 найдорожчих букетів, вказали ряд, місце і прізвище. А я помилився, випадково прикрасив не ту могилку, а однофамільця. Прийшлося рано-вранці їхати переставляти букети. Прикрашені могилки фотографую і надсилаю на пошту", - сказав Бурко.

Гроші за букети отримує на картку, можна розрахуватись одразу на місці.

"Квіти купую оптом в Китаї. Найдешевший букет там коштує 50 копійок. Найбільш ходові - 5 гривень, тут такі квіти продаємо по 15-16 гривень. Але приходять вони в тюках, скручені. Щоб привести до товарного вигляду треба кожну квітку розпарити праскою і зібрати букет", - підсумував чоловік.

Зараз ви читаєте новину «Перед Великоднем на квітах заробляють по 10-12 тисяч». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі