середа, 30 вересня 2020 10:25

Особливості мікрофінансових організацій - отримання кредиту онлайн цілодобово

Кредитні організації працюють за графіком. Їх співробітники трудяться обмежений час. Заглиблюватися у фінансові проблеми кожного клієнта банківські працівники не мають можливості. Якщо людина терміново потребує грошових коштів, то їй зовсім ніколи займатися збором довідок і виписок. У клієнта немає можливості чекати, коли банк вивчить його кредитну історію.

У такій ситуації можна вдатися до допомоги мікрофінансової організації. Вона видає кредит на карту цілодобово. Це дозволить заощадити час.

  На початку 2018 року на Україні було зареєстровано понад 2000 МФО
На початку 2018 року на Україні було зареєстровано понад 2000 МФО

Особливості цілодобових позик в режимі онлайн

Жителі країни все більше почали надавати перевагу експрес-позикам. Система швидкого кредитування задіяла для цього інтернет-сервіси та онлайн-ресурси.

На початку 2018 року на Україні було зареєстровано понад 2000 МФО. Вони здійснюють свою діяльність на законних підставах. Дані установи є прямими конкурентами банків.

Плюси мікрофінансових організацій:

• зручність і швидкість видачі позики;
• невелика кількість відхилень поданих заявок;
• застосування онлайн-сервісів.

Вимоги банків досить жорсткі. Вони запитують безліч документів. Скрупульозно перевіряють кредитну історію.

Ситуації в житті бувають різні. Часом гроші потрібні дуже терміново. МФО дозволяють оформити заявку на кредит в режимі онлайн в інтернеті і протягом 24 годин на добу. Сидячи вдома на дивані можна моментально отримати позику.

МФО працюють в ніші payday loan - позики до зарплати. Це дозволяє не вимагати підтверджуючі документи і цілком покластися на клієнта. Мікропозика направляється на банківську карту людини, яка звернулася, до якої прив'язані персональні дані. Для підтвердження даних потрібні паспорт та ідентифікаційний код.

Такий підхід суттєво прискорює робочий процес і збільшує кількість оформлюваних позик. В останні роки експрес-позики в Україні дуже затребувані.

Позики-онлайн в ШвидкоГроші

Дана організація є топовою серед українських МФО. Вона весь час розвивається і покращує умови роботи.

Основні переваги компанії:

• швидкість і зручність при видачі кредиту;
• Індивідуальний підхід до кожного клієнта;
• доступний відсоток по кредиту;
• можливість продовження договору;
• зручні умови для виплати кредиту.

Умови отримання позики на банківську карту:

• клієнтові повинно бути не менше 18 і не більше 60 років;
• клієнт повинен мати постійний грошовий дохід;
• банківська карта для зарахування позики повинна бути оформлена на особу, яка оформила заяву (для цього потрібен паспорт і ідентифікаційний код).

Процентна ставка по кредиту становить 2% в день. Додаткові комісії відсутні. Компанія дозволяє продовжити час позики. Вона погашається в строк від 7 до 14 днів.

Зараз ви читаєте новину «Особливості мікрофінансових організацій - отримання кредиту онлайн цілодобово». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі