Ексклюзиви
вівторок, 27 лютого 2007 20:42

Олександр Третьяков випустить "Нову" газету

Холдинг "Главред-медиа", власником якого є колишній перший помічник президента України Олександр Третьяков, у березні випустить нову щоденну газету. Видання називатиметься "Новая". Це буде суспільно-політичний проект обсягом 32 сторінки і заявленим тиражем від 15 до 20 тис. екземплярів.

Інформацію про запуск газети підтвердив президент холдингу "Главред-медиа" Віктор Шлінчак. "Вихід газети запланований на другу декаду березня", - повідомив він "МБ".

За словами пана Шлінчака, це буде щоденне суспільно-політичне російськомовне видання із заявленим тиражем від 15 до 20 тис. і обсягом 32 сторінки формату А3. Газета називатиметься "Новая". Головним редактором видання призначенийо экс-главреда газети "Сегодня" Олега Непадимка.

Газета "Новая" - вже другий проект "Главред-медиа", запущений у поточному році. Раніше, 22 січня, холдинг випустив перший номер суспільно-політичного тижневика "Главред". Журнал вийшов заявленим тиражем 10 тис. екземплярів на 72 шпальтах у повнокольоровому друці. Нагадаємо, що на березень-квітень запланований вихід ще одного щоденного видання – "Газети "24". Цей проект готує компанія "Медіа Дом" (власник – лідер Партії зелених України Володимир Костерін).

Медіахолдинг "Главред-медиа" створений у грудні 2006 р. Його власником є Олександр Третьяков. До складу холдингу входять журнал "Главред", журнал "Телекритика", телеканал "СИТИ", газети "Вести в Украине", Інтернет-видання "Главред", "ВІП", повідомляє МедіаБізнес


Зараз ви читаєте новину «Олександр Третьяков випустить "Нову" газету». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути