неділя, 28 квітня 2019 21:10

Окрема кімната, кухня і вітальня: які квартири шукають українці

Окрема кімната, кухня і вітальня: які квартири шукають українці
Критеріїв при пошуку квартири може бути безліч. Щоправда всі в першу чергу орієнтуються на вартість житла і кошти, які мають. Фото: lun.ua

Українці переважно купують одно- та двокімнатні квартири класу "комфорт", розповідає Gazeta.ua Анатолій Топал, віце-президент Асоціації професійних управителів нерухомістю.

"Зараз активно шукають євродвушки - квартири з окремою спальнею з вікном і кухнею-вітальнею. Вони, як правило, невеликої площі - 35 квадратних метрів. Окремо формується стійкий попит на квартири в комплексах закритого типу, де є все - від магазинів до лікарень, дитячих садків і шкіл", - пояснює експерт.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Подорожчала оренда квартир: назвали причини

Зріс попит на квартири у новобудовах, які розташовані поруч з парками, в лісі. На дорогу до метро люди готові витрачати 30 хв пішки чи 10 на маршрутці.

"Критеріїв при пошуку квартири може бути безліч. Щоправда всі в першу чергу орієнтуються на вартість житла і кошти, які мають", - підсумовує Анатолій Топал.

У першому кварталі 2019-го у передмісті столиці найчастіше купували 1-кімнатні квартири площею 30-40 кв м. Зріс також попит на котеджі та землю під забудову.

Зараз ви читаєте новину «Окрема кімната, кухня і вітальня: які квартири шукають українці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі