четвер, 17 березня 2011 11:26

НКРЕ вирішила потягнути з підняттям тарифів на газ для населення

НКРЕ вирішила потягнути з підняттям тарифів на газ для населення

Національна комісія регулювання електроенергетики відклала до 24 березня розгляд питання про перегляд тарифу на природний газ для населення.

Комісія також відклала на тиждень розгляд питання про коригування діючих тарифів на теплову енергію для суб'єктів господарювання у галузі теплопостачання.

Нагадаємо, проект Меморандуму української влади до Міжнародного валютного фонду передбачає, що НКРЕ підвищить ціни на природний газ для населення в цілому на 30% до липня 2011 року.

Згідно з документом, до 15 квітня НКРЕ планує підвищити на 20% ціни на газ для населення і на 26% - тарифи на опалення.

З 30 червня ціни на газ для населення зростуть ще на 10%, а тарифи на опалення з 1 жовтня - на 26%.

На засіданні 13 січня НКРЕ ухвалила рішення підвищити з 1 лютого тарифи для населення, яке споживає понад 150 кВт-год електроенергії на місяць, на 30%.

Раніше уряд у рамках співпраці з МВФ планував підвищення цін на природний газ на 50% для населення і теплокомуненерго з 15 квітня 2011 року.

Однак у під час роботи місії фонду в Києві з 1 по 14 лютого уряду вдалося переконати МВФ в необхідності більш плавного та поступового підвищення цін на газ.

Зараз ви читаєте новину «НКРЕ вирішила потягнути з підняттям тарифів на газ для населення». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі