Ексклюзиви
пʼятниця, 10 серпня 2018 19:48

Незалежна профспілка гірників України чекає від Гройсмана реальних дій в галузі

Незалежна профспілка гірників України чекає від Гройсмана реальних дій в галузі
У профспілці закликають звернути увагу на інші шахти. Фото: ТСН

Незалежна профспілка гірників України вітає рішення прем'єр-міністра Володимира Гройсмана взяти під особистий контроль вирішення проблем вуглевидобувної галузі України і вимагає не обмежуватися зміною гендиректора в Первомайську, а взяти на системний контроль питання розвитку галузі.

Про це на своїй сторінці в Facebook написав голова Незалежної профспілки гірників України Михайло Волинець.

"Незалежна профспілка гірників України вітає рішення прем'єр-міністра Володимира Гройсмана взяти під особистий контроль вирішення проблем вуглевидобувної галузі України. Саме час, тому що ситуація на "Первомайськвугілля" показує всю глибину проблем гірників", - зазначає Волинець і звертається до глави уряду: "думаєте, на інших шахтах немає проблем?"

"Недотримання безпеки умов праці, технічне оснащення часів глибокого совка, некомпетентне управління, розкрадання бюджетних коштів, постійна заборгованість перед шахтарями і дотації, дотації, дотації - це, фактично, типові, щоденні ознаки звичної роботи державних шахт. Чи не віримо більше нікому!" - пише він.

Незалежна профспілка гірників України вимагає від прем'єра не обмежуватися зміною гендиректора в Первомайську, а взяти на системний контроль питання розвитку вуглевидобувної галузі, пише голова профспілки гірників.

Нагадаємо, як повідомляв УНІАН, Володимир Гройсман вирішив взяти під особистий контроль ситуацію у вугільній галузі. Прем'єр погодив призначення нового генерального директора ДП "Первомайськвугілля", яке навесні в результаті техногенної катастрофи на шахті "Золоте" опинилося під загрозою зникнення.

"Гройсман залишився вкрай незадоволений цією ситуацією і використанням коштів, які Кабмін виділив на запобігання техногенної катастрофи", - зазначає джерело агентства в Кабміні.

Зараз ви читаєте новину «Незалежна профспілка гірників України чекає від Гройсмана реальних дій в галузі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути