середа, 27 квітня 2016 17:53

Назвали топ-5 країн, куди українці рвуться на роботу

Назвали топ-5 країн, куди українці рвуться на роботу
sdelanounas.ru

Українці найбільше цікавляться роботою в Польщі та Чехії. Про це розповіли Transnatіonal Consulting Services.

"Найчастіше українці їдуть до Польщі. Чехія за запитами на другому місці. Багато є бажаючих потрапити на роботу до Ізраілю та Німеччини, а також до Сполучених Штатів. Однак американських вакансій мало", – пояснюють у компанії.

Найбільше вакансій закордоном зараз для будівельників. У Польщі арматурникам, будівельникам, різноробочим обіцяють платити близько 800 грн на день. Працювати потрібно по 10 годин. Шукають чоловіків від 20 до 45 років. Схожі вакансії є у Чехії. В Англії будівельникам обіцяють 1,5-2 тис. грн на день. Оплачувати житло і харчування доведеться самостійно.

"У Польщі є вакансії також для висококваліфікованих кадрів, однак часто українці не підтверджують свою кваліфікацію закордоном. Наприклад, роботу зварювальника перевіряють за допомогою лазера. Шов виявляється неякісним. Шукають польські роботодавці і офісних працівників серед українців. Є вакансії для продавців, менеджерів готельного бізнесу, але з гарною англійською та ще однією європейською мовою", – уточнюють у Transnatіonal Consulting Services.

У травні найбільш актуальні сезонні роботи в полях. Пропонують збирати ягоди в Польщі, Норвегії, Фінляндії, Великобританії, Швеції.

Нагадаємо, з початку року за 1 робоче місце в Україні змагалися 3-4 претендента.

Зараз ви читаєте новину «Назвали топ-5 країн, куди українці рвуться на роботу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі