пʼятниця, 29 квітня 2011 11:07

Найбільший в Україні лоукост удвічі підвищив збір за оплату квитків

Найбільший в Україні лоукост удвічі підвищив збір за оплату квитків

Авіакомпанія Wizz Air удвічі підняла збір за оплату квитків банківським переказом. Тепер він становить 58 грн за кожного пасажира і кожен рейс, а не 29 грн, як було раніше.

Збір при оплаті платіжною карткою залишився на колишньому рівні і становить 58 грн за кожного пасажира і кожен рейс.

В авіакомпанії збільшення збору при оплаті банківським переказом пояснили тим, що процес покупки у такий спосіб оплати раніше міг займати до 8 днів, що вело до втрати 10% бронювань.

"Оплата квитків банківським переказом залишиться, цим способом зможуть оплатити квиток ті пасажири, які не мають можливості використовувати платіжну карту, проте переваг при цьому способі оплати більше не буде", - зазначив представник Wizz Air.

Можливість оплати банківським переказом була введена Wizz Air 2008 року. Спочатку при виборі цього способу платежу авіакомпанія не стягувала ніяких зборів.

Використання оплати банківським переказом дозволяло економити при оплаті квитків, проте після нинішнього підвищення збору стало вигідніше платити картками міжнародних платіжних систем.

При оплаті карткою звичайно не стягується комісія банку, крім того, підтвердження про бронювання приходить на електронну пошту відразу, а не протягом 2-3 днів у разі оплати банківським переказом.

Зараз ви читаєте новину «Найбільший в Україні лоукост удвічі підвищив збір за оплату квитків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі