четвер, 26 січня 2012 14:04

"Нафтогаз" розпочав пошуки "великого" оцінщика української ГТС

"Нафтогаз" розпочав пошуки "великого" оцінщика української ГТС

Національна акціонерна компанія (НАК) "Нафтогаз України" чекає, що в тендері на оцінку вартості газотранспортної системи (ГТС) України візьмуть участь великі міжнародні компанії.

"НАК "Нафтогаз України" чекає відповіді від низки міжнародних консультантів, до яких компанія звернулася з пропозицією про визначення очікуваної вартості послуг компанії-оцінювача, і узгодження низки процедур на законодавчому рівні", - сказано в прес-релізі держхолдингу.

В "Нафтогазі" уточнили, що нині тендерні процедури з оголошення конкурсу на оцінку української ГТС близькі до завершення.

"Нафтогаз України" за дорученням Міністерства енергетики та вугільної промисловості завершує підготовчі тендерні процедури з вибору компанії, яка здійснить оцінку вартості української газотранспортної системи. Згідно з чинним законодавством, компанія найближчим часом опублікує оголошення про закупівлю послуг з оцінки активів української ГТС в Віснику державних закупівель України. Всі етапи цієї закупівлі будуть проведені публічно і з дотриманням законодавства України. Компанія буде інформувати громадськість і ЗМІ про проведення конкурсу", - зазначено в прес-релізі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Газпром" може запропонувати за українську "трубу" лише $2 мільярди - експерт

Нагадаємо, глава Міністерства енергетики та вугільної промисловості Юрій Бойко днями заявив, що Україна має намір провести оцінку своєї газотранспортної системи з метою подальшого створення газотраснпортного консорціуму.

Зараз ви читаєте новину «"Нафтогаз" розпочав пошуки "великого" оцінщика української ГТС». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі