вівторок, 22 березня 2011 20:44

"Нафтогаз" отримав від "Ощадбанку" 914 млн гривень

"Нафтогаз" отримав від "Ощадбанку" 914 млн гривень

НАК "Нафтогаз України" продав "Ощадбанку" 900 тис. облігацій внутрішньої державної позики (ОВДП) на 914 млн 643 тис. грн.

Про це йдеться на веб-порталі державних закупівель.

Договір було укладено 15 березня 2011 року.

Нагадаємо, 1 березня 2011 року голова правління НАК "Нафтогаз Україна" Євген Бакулін заявив, що НАК "Нафтогаз України" має намір продати "Ощадбанку" облігації внутрішньої державної позики (ОВДП) на 900 млн грн.

"У минулому році уряд дав нам компенсацію за газ у вигляді облігацій, які ми розмістили на ринку. Ми їх продали нашим банкам, потім викупили, потім знову продали ... Будуть кошти, будемо викуповувати назад. Не буде хапати за розрахунки (за газ з "Газпромом"), не будемо викуповувати.Ми поки оперуємо операціями купівлі-продажу ", - заявив Бакулін.

Відзначимо, що в програмі економічних реформ України на 2010-2014 роки передбачається завершити реструктуризацію НАК "Нафтогаз Україна" до кінця 2014 р.Зокрема, програма передбачає виділення "Укртрансгазу" зі складу НАК в окрему державну компанію.

Зараз ви читаєте новину «"Нафтогаз" отримав від "Ощадбанку" 914 млн гривень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі