вівторок, 11 вересня 2018 17:44

Нацбанк готовий витратити 1,4 млн грн на засоби гігієни

Нацбанк готовий витратити 1,4 млн грн на засоби гігієни
У рамках тендеру НБУ закупить 103 л миючого засобу для підлоги і 680 л для унітазів. Фото: korysniporady.com.ua

Нацбанк оголосив тендер на купівлю на 1,392 млн грн паперових рушників і серветок, туалетного паперу, миючих засобів.

7 вересня у системі публічних закупівель ProZorro оприлюднили відповідний тендер. НБУ чітко прописав вимоги до продукції. Так, туалетний папір повинен бути з вибіленої вторсировини з тисненням і перфорацією. Кожен рулон має містити не менше 120 "погонних метрів" паперу. Загалом регулятор планує закупити 17,5 тис. "погонних метрів" туалетного паперу, пише ubr.ua.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Нацбанк виставив на аукціон автомобілі

У планах придбати кускове мило вагою 15 г прямокутної або квадратної форми. Також розфасоване по 5-літровим каністрам рідке мило з вмістом гліцерину світлого кольору без сторонніх домішок.

У рамках тендеру НБУ закупить 103 л миючого засобу для підлоги і 680 л для унітазів. Додатково - 7250 паперових накладок на унітаз.

9 липня 2018-го у системі публічних закупівель ProZorro відбувся аукціон із закупівлі скануючих систем для огляду вантажних транспортних засобів і контейнерів для оснащення пунктів пропуску ДФС. Загалом скануючих систем стаціонарного типу для митниці закупили на 701,4 млн грн.

Зараз ви читаєте новину «Нацбанк готовий витратити 1,4 млн грн на засоби гігієни». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі