вівторок, 13 червня 2017 19:13

На виставці "АГРО-2017" Максим Мартинюк говорив про основні тенденції аграрного сектору

Традиційно у червні в Києві проходить аграрна виставка. Цього року "Агро-2-17" мала місце 7-10 червня. На виставці представлена продукція для сільськогосподарського виробництва та найновіші розробки галузі. Вона є найбільшим заходом у Східній Європі в проходить уже 29 раз. На виставці були присутніми Володимир Гройсман – Прем'єр-міністр України – та Максим Мартинюк – перший заступник міністра агрополітики.

Автор: АГРО-2017
  Гройсман і Мартинюк на "АГРО - 2017"
Гройсман і Мартинюк на "АГРО - 2017"

На виставці було представлено різні за тематикою експозиції. Всі вони спрямовані на те, щоби представити новинки сільськогосподарської техніки, новинки у галузі тваринництва та сучасні сільськогосподарські технології, які застосовуються у різних секторах. Виставка була масштабною – площею 25 000 м2. Серед учасників були представники з 15 країн. Кількість учасників – 1000, а відвідувачів – понад 50 000.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Щоб втілити земельну реформу, треба брати владу в свої руки – Віталій Скоцик

Автор: АГРО-2017
  Виставка "АГРО-2017"
Виставка "АГРО-2017"

Особлива увага на "Агро-2017" приділена презентації новинок. Але не менш важливою є можливість стимуляції бізнес-зв'язків між учасниками. Круглі столи та тематичні панелі допомогли учасникам отримати детальну інформацію щодо політики держави в сільськогосподарському секторі.

Автор: АГРО-2017
  Виставка "АГРО-2017"
Виставка "АГРО-2017"

Виставка відкрилася вступним словом Максима Мартинюка. Перший замміністра відзначив, що технології та інновації відіграють надзвичайно важливу роль у сучасному аграрному виробництві. Із розвитком технологій ресурсна складова сільського господарства відходить на другий план, поступаючись місцем інноваціям та технологічному прогресу. Максим Мартинюк зауважив, що задача України – бути в авангарді цих змін. Інакше позиції країни на світовому сільськогосподарському ринку можуть ослабнути. Важко переоцінити важливість подібних міжнародних заходів. Це чудова можливість для початку тісної співпраці зі світовими лідерами у галузі сільського господарства. В той же час завдяки подібним подіям, конкурентоспроможність українського аграрного сектору підвищується.

На засіданні уряду 7 червня була прийнята стратегія управління державними землями

Зараз ви читаєте новину «На виставці "АГРО-2017" Максим Мартинюк говорив про основні тенденції аграрного сектору». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі