середа, 28 вересня 2016 18:03

"Мрія" програла вирішальний суд "Профіт-Контроль"

Агроходинг "Мрія" програв вирішальний суд "Профіт-Контроль". Апеляційний суд Києва виніс рішення на користь ТОВ "Профіт-Контроль", яким зняв арешт із сільськогосподарської техніки, що належить підприємству. Про це повідомляють на сайті агрохолдингу.

"Нарешті Апеляційний суд виніс справедливе рішення, яким розвалив юридично-ментовську схему із "віджиму" майна, якою роками користувались агро-рейдери," - говорить директор ТОВ "Профіт-Контроль" Дмитро Бабінчук.

 
 

Нагадаємо, раніше у ЗМІ розгорівся скандал. Попри судовий арешт і зобов'язання зберігати техніку, агрохолдинг "Мрія" відтранспортував її за різними адресами й активно використовував на своїх полях.

Працівник ТОВ "Мрія-Лізинг" (що входить в агрохолдинг "Мрія") Степан Антонишин, відповідальний за збереження переданої техніки, публічно підтвердив факт її незаконного використання агрохолдингом.

Раніше працівники місцевих ЗМІ,місцеві фермери та громадські активісти стали свідками незаконного переміщення техніки трактористами агрохолдингу та використанням її у своїх цілях на полях.

Проти відповідальних осіб агрохолдингу "Мрія" порушене кримінальне провадження.

Зараз ви читаєте новину «"Мрія" програла вирішальний суд "Профіт-Контроль"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі