вівторок, 20 січня 2015 21:53

Moody's знизило рейтинги 8 компаній РФ, включаючи "Роснефть" і ЛУКОЙЛ

Moody's знизило рейтинги 8 компаній РФ, включаючи "Роснефть" і ЛУКОЙЛ
Фото: ria.ru

Міжнародне рейтингове агентство Moody's знизило рейтинги восьми великих російських компаній і їх "дочок", поставивши рейтинги на перегляд з негативним прогнозом, говориться в прес-релізі агентства.

"Рейтингові дії слідують за ослабленням кредитоспроможності Росії, відображеним у зниженні рейтингу державних облігацій до "Baa3" з "Baa2", - пояснює Moody's.

Рейтинги шести великих компаній та їх дочірніх структур знижені до "Baa3" з "Baa2". У їх числі - "Роснефть" і її "дочки" Rosneft Finance SA, Rosneft International Finance Limited і Rosneft International Holdings Limited; ЛУКОЙЛ і його "дочка" LUKOIL International Finance; "Норникель" і його дочірня структура MMC Finance Ltd .; "Газпром нафта" і її "дочка" GNP Capital SA.

Аналогічним чином знижені рейтинги РЖД і їх дочірньої структури RZD Capital Plc, а також Федеральної пасажирської компанії.

Рейтинги корпорації "Иркут" знижені до "Ba3" з "Ba2".

Зараз ви читаєте новину «Moody's знизило рейтинги 8 компаній РФ, включаючи "Роснефть" і ЛУКОЙЛ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі